Създаване

РЕГЕНЕРИРАНИ И ИЗПЪЛНЕНИ С ЕНЕРГИЯ С КВАНТОВА ХИПЕРСВЕТЛИНА

Революционните новооткрити Хиперсветлинни лещи Tesla трансформират светлината от всякакъв източник (слънчев или изкуствен) в идеално оформена Квантова Хиперсветлина, която е перфектно съвместима с биоструктурите на нашето тела. Квантовата Хиперсветлина Tesla има силата и способността да предава енергията и информацията си в биомолекулите, като използва механизма на cамоподобност и саморазпознаване. Ако две единици притежават една и съща симетрия, перфектно структурираната единица Хиперсветлина ще доминира и ще наложи своите енергийни качества на другата неуравновесена единица, като я въвежда в хомеостаза – оптималното здраво състояние. Квантовата Хиперсветлина е съвместима с 75% от биоструктурите на енергийно и информационно квантово ниво, превръщайки я в способна да ги поддържа и възстановява до идеалното им здраво състояние. Възстановявайки биоструктурите до здраво състояние дава резултат в оптималните биопроцеси, което означава, че носейки Хиперсветлинни очила Tesla можем да постигнем и възстановим оптималното функциониране на очите и мозъка си.

ВДЪХНОВЕНИ ОТ ОТКРИТИЕТО НА ФУЛЕРЕН C₆₀, СПЕЧЕЛИЛО НОБЕЛОВА НАГРАДА

Нобеловата награда по химия беше присъдена на сър Харолд Валтер Крото, Робърт Кърл и Ричард Смали през 1996 г. за откритието им на Фулерен C₆₀, молекула отразяваща структурата на Фибоначи с икосаедрична симетрия. Фулерен C₆₀ е третата и несравнима алотропна форма на въглерода, като другите две са графит и диамант. Въглеродът заедно с водорода, кислорода, азота, фосфора и сярата са основа на биологичния живот, решаващ компонент за човешкото съществуване, изграждащи блок от гени, протеини, липиди и други важни биомолекули. Базирани на откритието на фулерен, нашите учени създадоха Квантови Хиперсветлинни лещи Tesla с интегриран C₆₀. Те генерираха мощна, но в същото време нежна Квантова Хиперсветлина с идеална динамика на квантова енергия и информация. Благодарение на взаимодействието на фотона светлина с вградения фулерен C₆₀, “живата” молекула (тя се завърта в лещите невъобразимите 18 милиарда пъти в секунда), светлината се преобразува в квантов тороидален ред съгласно Златното сечение. Квантовата Хиперсветлина има способността да резонира с биомолекулите (клатрина в мозъка например) заради еднаквата си симетрия, което прави използването на Хиперсветлинните очила Tesla настроени към нашите тяло така, че балансират биоструктурите на тялото ни по един нежен начин. Квантовата Хиперсветлина има също така силата да поддържа и регенерира биомолекули, биоструктури и биологични процеси не само в очите, но също така в мозъка и тялото ни.

 

ЯСНА ВИЗИЯ – КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВА И НЕПОКЪТНАТА РЕТИНА

Нашите очи нямат защита от опасната високоенергийна UV и виолетово-синя светлина, която идва от слънцето, изкуственото осветление и техническите устройства, като компютри, мобилни телефони и телевизионни екрани. Тази опасна светлина влиза директно през ретината, като я уврежда непоправимо, и води до катаракти и макулна дегенерация.
Хиперсветлинните очила Tesla са безпрецедентно и уникално решение, което блокира и трансформира вредната радиация в предпочитания Хиперсветлинен спектър, който изцяло кореспондира с оптималния спектър за визия, която е по-нежна за очите и мозъка, поддържаща и възстановяваща естественото здраво състояние на тялото. Хиперсветлинните лещи на Tesla трансформират опасната UV и виолетово синя светлина в светлина с по-подходяща дължина на вълната (синя, зелена, жълта, червена), като по този начин защитават очите от прекомерна светлинна енергия.

Нежни за очите, нашите очила ще ви помогнат да си върнете естественото здраво състояние на тялото.

ЯСНА ВИЗИЯ - КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВА И НЕПОКЪТНАТА РЕТИНА

СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА

Диаграма 1a показва спектъра на видимата дневна слънчева светлина, HW (опасните дължини на вълната, UV и виолетово-синя светлина) и другите DW (препоръчителните дължини на вълната) (450-780 nm), но по-голям от оптималния интензитет.

Диаграма 1b показва трансформирането на светлината по такъв начин, че повечето от HW (опасните дължини на вълната) са елиминирани, докато по-голямата част от синята светлина е намалена. Очевидно е, че Хиперсветлинните лещи на Tesla значително намаляват прекомерното количество от слънчева светлина.

НЕОНОВА СВЕТЛИНА

Диаграма 2a показва спектъра на неоновата светлина, като има значително количество HW (опасни дължини на вълната, UV и виолетово-синя), и по-малко от оптималното количество енергия от DW (препоръчителна дължина на вълната) (450-780 nm).

Диаграма 2b показва спектъра на неоновата светлина, минаващ през Хиперсветлинните очила Tesla, където неона се модифицира по такъв начин, че UV и виолетово-синята светлина се трансформират в препоръчителната дължина на вълната (450-780 nm), като по този начин увеличава тяхната енергия до оптималното ниво, което е най-подходящо за очите.

LED СВЕТЛИНА

Диаграма 3a показва спектъра на бялата LED светлина, много малко UV светлина, подчертано количество синя светлина, и по-малко от оптималното количество енергия от препоръчителната дължина на вълната (450-780 nm).

Диаграма 3b показва LED светлина, която преминава през Хиперсветлинни очила Tesla, където LED се конвертира в здравословна квантова хиперсветлина. HW (UV и виолетово-синята светлина) се конвертира в DW (препоръчителна дължина на вълната), увеличавайки интензитета на светлината до оптималната енергия, която е подходяща за очите.

СЛОЕВЕ НА ХИПЕРСВЕТЛИННИТЕ ОЧИЛА TESLA

Хиперсветлинните очила Tesla са с най-висококачествeно покритие. Защитните слоеве са от двете страни на лещите:

1. Хидро и олеофобно покритие предпазва от надрасквания и удължава живота на лещите. Прави ги лесни за почистване и има антистатичен ефект, като отблъсква прашинките от двете страни на лещите.

2. Осем йонното покритие K+ с различни индекс нива намалява отразяването на светлината до по-малко от 1%, което прави визията по-добра.

3. Твърдото покритие удължава живота на антирефлексното покритие и дава допълнителна защита срещу надраскване.

4. Фулереновото въглеродно C₆₀ покритие преструктурира моделите на фотоните и вибрациите в квантовия модел на хипер-светлината, като положително влияе на мозъка ни, включително на протеините, които са от решаващо значение за функционирането на нервите и контрола на стреса. Той помага за оптимизиране на зрението и стимулира мозъка, така че да можем да се представим по най-добрия начин.