Резултати

Ефектът от лещите на Хиперсветлинни очила Tesla доказано намалява вредната UV и синя светлина от всеки източник.
Хиперсветлинните очила Tesla са безпрецедентни и несравними с нито едни други очила, които някога са произвеждани, заради тяхното ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ в регулирането на количеството на трансформираната светлина, те могат да:

1. Намаляват прекомерното количество обща енергия (в слънчевата светлина), защитавайки очите, или
2. Увеличават общата енергия на препоръчителната дължина на вълната , трансформирайки вредните в оптимални дължини на вълната като това дава по-добро зрение, поради което създава квантова хиперсветлина, която е най-оптимална, предпочитана и здравословна за окото и за хармоничните и здравословни процеси в тялото.

РАБОТИ И ГЛЕДАЙ НА МАКСИМУМ

Благодарение на това, че са със защитени стъкла и от двете страни, Tesla хиперсветлинните очила са с дълъг живот. Те са с най-висококачествено покритие, устойчиви на надрасквания, и доказано с положителен ефект върху нашето тяло и ум, което прави Хиперсветлинните очила Tesla интелигентен избор за тези, които се интересуват от здравословен и разумен начин на живот.
Хиперсветлинните очила Tesla предоставят по-дъбор контраст и по-ярки цветове, благодарение на почти натуралното възпроизвеждане на цветовете. Уникалните лещи предпазват от облясъците от слънчевата светлина и всяко друго отразяване на светлината, като по този начин предоставят релаксация и отмора за очите.